Oldal kiválasztása

Bemutatkozás

Harmadik Dimenzió Kft.

Cégünkről

 

A Harmadik Dimenzió Kft 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely azzal a céllal alakult, hogy átfogó, komplex szolgáltatást biztosítson ügyfeleinek minden olyan elektronikai területen, amely szóba jöhet egy vállalat életében.

Telephelyünk Újpest központjától 8 kilométerre található, Dunakeszi alsón, a gyártásunkat Budapesten a Kozák tér 21-el szemben lévő ingatlanban végezzük.

A több mint 20 éves tapasztalatunk és kapcsolat rendszerünk alapján teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a NYÁK lemezek biztosítása terén, a teljes körű alkatrész beszerzésben és a NYÁK lemezek hagyományos vagy SMD beültetésében.

A szerelés lehet ólommentes és ólmos kivitel is. Igény esetén vállaljuk a panelek tesztelését és végszerelést is. Vállalható mennyiség a mintaszériától, a több ezer darabos mennyiségig. Ajánlani tudunk megmunkált fém alkatrészeket.

Társaságunk forgalmaz műanyag dobozokat megmunkálással, vagy a nélkül.  Egyedi igény esetén tervezéssel, szerszám készítéssel.

Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll. Kérjük Önöket, hogy az áruházban még nem szereplő, de a termékcsoportokhoz tartozó anyagokra küldjék el ajánlatkérésüket!

A termékeket a köztes eladás jogát fenntartva (3 napon belül) DPD vagy Road-Parcel futárszolgálattal küldjük, melynek díja 30kg-ig nettó 2000 forint. 100 000 forint nettó vásárlási összeg felett a kiszállítás díjtalan.

Kérem tiszteljenek meg ajánlatkérésüket, igény esetén megrendelésükkel!

Harmadik Dimenzió Kft.

Képviselő: Gregor János

Telefonszám: +36302416227

Kompár Kálmán +36308340883

100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás
Több mint 20 éves tapasztalat
Megízhatóság
Gyors, pontos szállítás
Minőségi termékek